安全衛生対策を施しているホテル
アンケート
到着到着の前、お客は健康診断書(例:検査など)の必要がありますか?
いいえ
お客が到着するとき、温度チェックをしていますか?
いいえ
非接触チェックイン・チェックアウトが確保されていますか?
いいえ
ホテルの正面玄関ドアが自動的に開かれていますか?
いいえ
お客は、ロビーに入らずに、ホテルの外から直接部屋の入り口にアクセスできますか?
いいえ
ご清掃お客の宿泊の間、客室のご清掃サービスを遠慮可能がありますか?
はい
出発と到着の間に、窓を開けたままにして、新鮮な空気が部屋に入れさせられますか?
はい
ホテルの清掃員は、適切な個人用保護具を利用していますか?
はい
共用エリアが消毒されていますか?
はい、一日数回
到着のとき、お客の荷物や所持品が消毒されていますか?
いいえ
荷物用トロリーが使用するたびに消毒されていますか?
いいえ
お客のかぎ・カードが消毒されていますか?
はい
客室に徹底的なお掃除が提供されていますか?
はい
従業員全員は、清掃の議定書に従うように訓練および監視されていますか?
はい
新型コロナウイルス感染症を殺す規制当局によって承認された消毒剤を使用していますか?
いいえ
病院グレードの消毒剤を使用した静電噴霧器を使用して、表面を消毒していますか?
いいえ
電灯スイッチやドアの取っ手など、客室のタッチの多いエリアを消毒していますか?
はい
ご制限エレベーターの使用は制限されていますか?
エレベーターがありません
公共エリアの家具は、距離を置くためのスペースを増やすように配置されていますか?
はい
清掃の後、チェックインまで、客室をアクセスできますか?
いいえ
ホテルには、限られた定員がありますか?
いいえ
ホテルは、国内予約のみを受け入れていますか?
いいえ
ホテルに泊まっていない、または勤務していない人々がホテルの敷地内に入ることを許可しますか?
いいえ
ホテルに宿泊していない人々は入室する許可がありますか?
いいえ
出発から次の到着までの時間を長くするため、チェックイン/チェックアウトの時間を変更していましたか?
はい, 新時間: チェックイン: 00:00 - チェックアウト: 00:00
設備・アクセサリースタッフに医療用品一式を提供しますか(マスク、手袋、消毒剤など)?
はい
各客室に除菌シートがありますか?
いいえ
ホテル全体に手指消毒剤ステーションがありますか?
はい
各客室の外に、靴用の消毒剤スプレーがありますか?
いいえ
ホテルのロビーに、お客に社会距離戦略に従う念を押す看板がありますか?
いいえ
客室にものを配達するため、ロボットを使用していますか?
いいえ
各客室に、個別の冷暖房ユニットがありますか(集中冷暖房ではなくて)?
はい
集中冷暖房の場合、空気の再循環が防止されていますか?
いいえ
客室の絨毯は取り外してありますか?
いいえ
装飾的な枕、ベッドスカーフ、メモ帳、ペンなど不要なものは客室から取り除いていますか?
いいえ
空気浄化や消毒の機器を備えていますか?
いいえ
リネン、タオル、洗濯物などが公式ガイドラインに従って洗濯されていますか?
はい
汚れたリネンは、洗濯場に運搬されている余計な接触を避けるため、客室に洗濯籠に入られていますか?
はい
飲食サービスお客に作り置きのお弁当を提供していますか?
はい
ビュッフェの代わり、シングルサーブのお食事を提供していますか?
はい
室内でのお食事に非接触の配達を提供していますか?
はい
対策の正しい実施を監督するために任命された人がいますか?
いいえ
現場スタッフ全員の温度を定期的にチェックしていますか?
いいえ
ホテルのスタッフは社会的距離のガイドラインを実践していますか?
はい
敷地内に専用の隔離ゾーンがありますか?
いいえ
新型コロナウイルス感染症の疑いまたは確認された症例を処理する方法に関する明確なガイドラインがありますか?
いいえ
現場または電話で医師を利用できますか?
いいえ
パンデミックの間、ホテルが閉鎖されましたか?
はい
再開の日付: 不明
追加情報:
CORONAVIRUS STATEMENT FROM THE BAY TREE HOTEL
As with all well-run boutique hotels the Bay Tree is kept spotlessly clean. Each day our two or three
housekeeping staff clean the hotel from top to bottom.
Coronavirus is a respiratory illness and is therefore generally spread by airborne droplets coming from
an infected person’s coughs or sneezes. The virus can survive on hard surfaces but for a limited time
only. The virus prefers the cold (around 8C) which is why it is expected – or at least hoped – that it will
naturally die out as Spring and Summer approach. The Bay Tree is kept warm all day and night long
with the central heating system.
The Bay Tree does not have any air conditioning units.
The hot water in the taps and showers is maintained between 50C and 55C and this is in a ‘sealed’
system. Hot water, particularly when used with soap, will kill the virus. Be assured that the Bay Tree
has a hot water system with two boilers and three hot water tanks; the hot water will not run out!
Our kitchen runs at a high standard of cleanliness and we are delighted to say that the Environmental
Health inspection on 17 February 2020 re-awarded the Bay Tree with the highest hygiene rating of ‘5’.
All food is temperature controlled using temperature probes and refrigeration. All surfaces are kept
clean after each service using antibacterial spray. Staff are trained in hand washing using anti-bacterial
soap provided in the kitchen. Crockery, cutlery and cooking equipment is washed in the dishwasher
which has a final rinse temperature of around 80C.
Precautions Being Taken
In addition to our normal cleaning schedule we have introduced some additional procedures, and
these will stay in place into the coronavirus threat is over
• Hand wipes and / or gel is provided at the entrance lobby at the front door
• All doorknobs, handles and locks in the public area are cleaned three times a day with antibacterial cleaner. Similarly, with the stair rails. Guest room door furniture is cleaned once a
day.
• In the en suite bathrooms, taps, showers and washbasins are cleaned with anti-bacterial
cleaner each day.
• Servicing staff’s training on hand washing has been re-enforced and no food or drink will be
served to guests without thoroughly washing their hands
What should Bay Tree Guests do?
On arrival at the hotel please use a hand wipe (xx we may switch to sanitising gel) that is provided at
the front door. This hand wipe is safe to use on your face as well. Alternatively, you can use the hand
wash gel that is provided in the Ladies and the Gentlemen’s lavatories on the ground floor towards the
back door.
Before coming into the restaurant for breakfast or any other meal please wash your hands in your
room using the hand wash gel in the dispensers located in the en suite shower room.
Company Registration 03896006
Follow the government guidelines in:
• Regular handwashing
• Not touching your face (eyes, nose and mouth) with your hands unless in the shower
• Only sneezing or nose blowing into a paper tissue which is then disposed of in a waste bin,
followed by washing your hands.