サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設
アンケート
認証: Green Key (greenkey.global)
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか? 暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
お客様に自転車が提供されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
有機廃棄物は堆肥化されること
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
強調し、追加し、または明らかにすることがありますか?
Our services - culinary and accommodation - are based on collaboration with local producers. We rely on producers who treat well their animals and offer organic fruits, vegetables and other ingredients.
We are careful with water usage and do our best to not waist any food in our kitchen. We are also a dog friendly accommodation.
We make dry our own cheese and meets, we produce natural wine and offer a wide variety of natural wines. We grow most of our own vegetables and herbs. We make our own vinegar, marmalades etc. We only offer fresh seasonal food.
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