サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設
アンケート
認証: Green Globe - 認証レベル: 認定会員
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか? 太陽光
バイオマス
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか? 持続可能な資源からの建築材料
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
お客様に自転車が提供されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
廃水は処理後に再利用されること
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
有機廃棄物は堆肥化されること
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
強調し、追加し、または明らかにすることがありますか?
Borgo Pignano’s commitment to sustainable tourism and hospitality practices has seen the property receive Condé Nast Johansens’ 2019 Award of Excellence in Sustainability and in 2021 the renowned guide for luxury hotels named Borgo Pignano as the Best Countryside Hotel in Europe and Mediterranean. A former member of National Geographic Unique Lodges of the World, Borgo Pignano is a founding member of Beyond Green, a global portfolio of hotels, resorts and lodges that exemplify sustainable leadership.
Borgo Pignano’s commitment to sustainable tourism is rooted in its water and energy conservation combined with its organic farming principles across the estate and through every aspect of its operations. Specific elements of ‘sustainability in action’ include its organic vegetable garden where fresh produce is picked are served daily in the hotel’s two restaurants. Borgo Pignano has a full time herbalist and dedicated bee keeper to support the biodiversity of the estate, and supplement guest’s daily nutritious and organic consumption on property. Most recently, Borgo Pignano has begun producing its own wine and olive oil from its organic vineyards and olive groves to enhance its self-sufficiency goals, whilst minimizing its environmental impact by sourcing additional supplies locally
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