Hotel Orca Praia
ホテル フンシャル
マデイラ諸島 > フンシャル > Funchal Sao Pedro
8.3
とても良い
$138 から
$138 から
サステナビリティ実践をいくつか導入しているホテル
ホテル・オルカ・プライアは、エコフレンドリーなホテル業界のリーディングカンパニーとして、持続可能な活動に深くコミットしており、数多くの再生可能エネルギーシステムを導入しています。大規模なソーラーシステムにより、9,000リットルという膨大な容量で衛生的な給湯が可能です。さらに、TUVの認証を受けたバイオマスボイラーが、紙やカード、木材などのバイオ物質を効率的にリサイクルし、衛生的な水の熱を発生させます。さらに環境への配慮として、プールは塩の電気分解によって維持され、有害な化学物質を排除し、アレルギーを防止しています。ホテル・オルカ・プライアは、石油系製品の使用量を減らし、グリーンエネルギーへの転換を図ることで、脱炭素化を大きく前進させました。また、太陽光発電パネルからエネルギーを得ることで、自立心を育んでいます。ISO9001、ISO14001の品質・環境認証を取得し、総合的なマネジメントシステムを構築しています。また、HACCPシステムも導入しており、安全性と品質へのこだわりが感じられます。宿泊、飲食、レジャー、フンシャル市内への送迎など、ホテルが提供するさまざまなサービスにも適用されています。宿泊客のリサイクルや電気自動車の利用促進など、積極的な対策を継続的に実施し、環境への影響とカーボンフットプリントの削減に力を入れています。グリーンキー認証など、常に改善への努力を続けている証しです。また、ホテル・オルカ・プライアは、食の安全と衛生を最重要視し、あらゆるニーズや問題に対して迅速かつ効率的に対応します。このように、継続的な改善とステークホルダーの満足を追求することで、ホテル・オルカ・プライアは環境に配慮したホスピタリティの最前線に立つことができるのです。
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Green Key (greenkey.global)
Green Key Global (greenkeyglobal.com)
TripAdvisor GreenLeaders
ISO 14024 Ecolabelling
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
水力
バイオマス
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
持続可能な資源からの建築材料
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
カーボンフットプリントは、認められたCO2測定ツールによって測定されること
お客様に自転車が提供されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
廃水は処理後に再利用されること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
客室に出るとき、電気や電気製品を消す自動システムまたはキーカード
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
エネルギー監査は少なくとも5年に1回実施されること
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Biovilla Sustentabilidade
ロッジ パルメラ
セトゥーバル > パルメラ > パルメラ
8.2
とても良い
$69 から
$69 から
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
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ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
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持続可能な資源からの建築材料
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
お客様に自転車が提供されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
廃水は処理後に再利用されること
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
ゼロ・エネルギー・ビル(年間でネットゼロエネルギーの消費)
ゼロ・ウェイスト・ホテル/宿泊施設
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
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Companhia das Culturas - Ecodesign & Spa Hotel
ファームステイ カストロ・マリン
アルガルヴェ > Castro Marim > Castro Marim
8.8
素晴らしい
$166 から
$166 から
サステナビリティ実践をいくつか導入しているホテル アンケート
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
バイオマス
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
持続可能な資源からの建築材料
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
お客様に自転車が提供されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
廃水は処理後に再利用されること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
客室には、リサイクル用の箱があること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
ゼロ・ウェイスト・ホテル/宿泊施設
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
エネルギー監査は少なくとも5年に1回実施されること
強調し、追加し、または明らかにすることがありますか?
We are an agroturism, we produce in a permaculture system our own products. 8950 amenities is our organic brand free of plastic and polution elements for skin and environment.
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サヴォイ サッカラム リゾート & スパ (Saccharum - Resort and Spa - Savoy Signature)
リゾート カリェタ
マデイラ諸島 > カリェタ > カリェタ
9.2
素晴らしい
$205 から
$205 から
サステナビリティ実践をいくつか導入しているホテル
サッカラム - ヘドニスト・デザイン・リゾートは、サヴォイ・シグネチャー・グループの一員であり、日々の業務において持続可能で環境効率の高い経営を支持し、環境の健全性が経済成長と社会福祉の両方に不可欠であることを強く認識しています。そのためには、天然資源やエネルギーを合理的に利用し、汚染を可能な限り低減する努力を惜しみません。環境への影響を評価し、持続可能な観光の規範との整合性を確認するために、定期的な評価が行われています。汚染の予防、天然資源と廃棄物の効果的な管理、外部団体、環境保護団体、地方自治体、一般市民とのコミュニケーションの促進は、同社の環境コミットメントの一部を構成しています。これは、持続可能性の基準に基づくサプライヤーの厳格な選択、地域のサプライヤーの優先、地域の社会経済成長の支援、可能な限り再利用可能、返却可能、リサイクル品を選択することを含んでいます。リゾートは、健康的な食生活の推進に重点を置いており、最高品質の新鮮な食材を提供し、厳格な食品安全・衛生プロトコルを採用しています。また、可能な限り、オーガニックや地元産の食材を優先的に使用しています。さらに、当リゾートは最も厳格な食品衛生と安全基準を設けており、すべての調理が厳しい衛生条件の下で行われ、すべての関係者が十分な訓練を受けて監督されていることを保証しています。サヴォイ・シグネチャーは、サステイナビリティの実践と継続的な改善に取り組んでおり、その進捗と成果をまとめたサステイナビリティ・レポートを毎年発行しています。
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Travelife
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
書面による環境方針声明があること
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
カーボンフットプリントは、認められたCO2測定ツールによって測定されること
お客様に自転車が提供されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
廃水は処理後に再利用されること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
客室には、リサイクル用の箱があること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
客室に出るとき、電気や電気製品を消す自動システムまたはキーカード
窓が開いているとき、冷暖房が自動的に消すこと
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
エネルギー監査は少なくとも5年に1回実施されること
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Paradise in Portugal
ベッド・アンド・ブレックファスト サンタ・クラーラ・ア・ヴェーリャ
ベジャ > Odemira > Santa Clara A Velha
9.3
素晴らしい
$162 から
$162 から
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
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Tripadvisor Green Leader, Platinum Level
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
持続可能な資源からの建築材料
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
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従業員は環境方針に従うように訓練されていること
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廃水は処理後に再利用されること
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
ゼロ・エネルギー・ビル(年間でネットゼロエネルギーの消費)
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
エネルギー監査は少なくとも5年に1回実施されること
強調し、追加し、または明らかにすることがありますか?
The various systems that run the Quinta have taken many forms over the years as I’ve built the place, and those installed now benefit from my years of mistakes and the many dead-ends I found when trying to make the Quinta operate efficiently. However, with the occasional light-bulb moment and flash of inspiration we now have robust, workable, cost-effective and reliable systems that require as little on-going maintenance as possible.

In general, every system has a back-up. The electricity is made through photovoltaic arrays backed up with a 3-phase genny, the water is heated through solar panels backed up with a gas powered “zero-loss” boiler, there is not one water-pump but two, (and both running off different power supplies), there are two dishwashers, 2 washing machines, etc etc. In this way, should the inevitable happen at any time and a machine or system have a glitch or breakdown, the Quinta is still operational while the problem is fixed with little or no inconvenience to the Quinta’s guests.


Electricity
First and foremost, the Quinta is not on the grid, so we make all our electricity ourselves. The Quinta is run 90% by the sun and we keep the place as ecological as possible with an extremely low carbon footprint. We have a “mixed” system, i.e. solar and generator. This is by far the most practical, robust and economical system.
In an average year, at present, we have a total electricity and water maintenance and running cost of €8,000, (inc. IVA but not including depreciation of infrastructure).
This cost will obviously rise in the future when one looks at the present state of the world, but it’s a far cry from the recent price rises for local State-supplied utilities which were in the region of 300%.

The vast majority of the electricity we use, including that for our water supply, is produced by photovoltaic arrays which are backed up by a 3-phase generator running a couple of hours a day on half-price agricultural diesel.
In terms of use, you won’t notice any difference from a normal household, apart from a lack of mini-bar fridges and air con as in a “normal” lodge. The problem of mini-bars is avoided by having a bar that is operational the majority of the time. The problem of air con is avoided by having well-designed and built structures with plenty of insulation.

The technical aspects are as follows …
The electricity supplied to the buildings is to the normal European standard of 240 volts. This electricity is stored in twenty-four 2 volt batteries, wired in series to produce 48 volts which is then inverted by a Sunny Island invertor to supply 240 volts. The batteries can produce 1,450 amps per hour for 100 hours thus with a maximum capacity of 69 kilowatts.
The Sunny Island invertor can produce 8 kilowatts for 30 minutes or 6 kilowatts continuous. This is backed up by a Sunny Boy Direct Invertor mounted on the rotating photovoltaic array that produces 3.6 kilowatts. This is added to the 6 continuous; thus the system produces 9.6 kilowatts of continuous power – way more than is ever demanded of it.
During the day there is no power normally taken from the batteries as the Sunny Boy provides power direct from the photovoltaic arrays, thus saving the batteries to supply power only when the photovoltaic arrays are not functional, i.e. on cloudy days or at night.
The Sunny Island Invertor is an intelligent system that is programmed to monitor the batteries constantly and thus prolong their life. For example, should the batteries ever be at 80% of their capacity for 3 hours, the genny will start up automatically to keep them topped up, and the same will happen should they be at 70% capacity for 2 hours or at 60% for 1 hour or 50% for 20 minutes etc etc. This actually happens very rarely, most often during the winter if it’s cloudy for several consecutive days when we’re shut and therefore have little necessity of the genny. It’s actually better for the system as a whole to make use of the genny every other day during the winter for 20 minutes or so.
The generator is 3-phase, capable of 21 kilowatts; again, way more than is ever demanded of it. There is also a “Phase-regulator” installed which equalizes the phases when the genny is running, thus making the genny run more efficiently and prolonging its life. The genny starts automatically if needed, but can also be started manually on a timer .

There are three photovoltaic arrays; one fixed, (that only powers the solar pump), another fixed, (supplying power to the main system) and the last rotating, (again supplying power to the main system).
The batteries are checked twice per year and re-filled with distilled water should this be needed.
Each room has a fuse box, with, up-line of these, fuse boxes in the individual “blocks” and a main fuse situated in the battery shed.
The basic outline of the system is that the photovoltaic arrays charge the batteries during the day whenever the sun is shining on them, and the power stored in the batteries is changed from 24 volts to 240 volts by the Sunny Island Invertor.
Whenever the genny is used to power the 3-phase dishwasher, power is also generated as a free by-product both to charge the batteries and to pump water to the Charca, (the water tank), should this be needed.

Thus, by putting on a load in the 3-phase dishwasher after dinner we also charge the batteries last thing at night so that there is always enough power to get us through to the next day. (In actuality, the batteries have enough power stored in them to enable the Quinta to run normally with no lack of power for 2-3 days, but you get the picture.) The 3-phase dishwasher can do a load in 20 minutes, so a couple of loads done during dinner is usually sufficient – any extras are loaded into the normal dishwasher for cleaning with the breakfast detritus during the morning when the sun is shining. This normal dishwasher does a load in 3 hours, but basically costs nothing to run.

In this way, while any use is made of the 3-phase dishwasher, we are also charging the batteries and pumping water at no extra cost and any use of the normal dishwasher during the day incurs no costs for the Quinta. Both dishwashers have hot water fed to them from the solar system, thus avoiding the need for them to use electricity to heat the water.
This system, (feeding water pre-heated by the sun into the machines), is also used with the clothes-washing machines, and this saves, literally, thousands of euros every year. Both washing machines are working pretty well all day simply on the power supplied direct from the sun with no need for the genny to start.

Finally, there is an electric fence that switches on automatically every night to deter the Wild Boar from partying in the garden. These animals can do a great deal of damage in a single night. 

Water-feed and heating
The water from the taps comes from the lake and is pumped to the Charca at the top of the hill by a solar pump, from where it comes down the hill again, (giving us our pressure of 2 bar in the bathrooms). This solar pump is operational any time that the sun is shining on the pump’s photovoltaic array and is completely autonomous of our main electricity supply. It is backed up by the 3-phase pump running off the genny when needed. By having two pumps operating off two separate power supplies, the water-feed system is rendered both more robust and cheaper to run, i.e. we hardly ever use the 3-phase pump during the winter as, with no irrigation, we use far less water.
Water pumped up to the Charca falls into it from a height of 3 mts, thus aerating it and inhibiting algae growth. There are also several types of fish in the Charca to prohibit any mosquito problem.
The Charca level is checked first thing every morning with a phone-mounted camera app, and the fish fed every couple of days. The Charca’s overflow is piped first into the stone bowl outside the kitchen window, from where it enters the drain and waters the garden below the West Wing, but it also has another four piped exits into four distribution points behind and above the main buildings thus watering the hillside behind the Quinta.
Once the main feed comes down towards the house it is passed through three types of filtration, firstly a solid mesh, followed by an advanced, self-cleaning Backwash Filter before finally passing by an Ultra-violet bulb which thoroughly cleans it so that it’s fit for human consumption. There is, finally, one more filter for any water entering the dishwashers as these are pernickety machines and demand special treatment if we are to avoid expensive visits from the Miele engineers. Once a year the whole system is flushed with a chlorine solution which cleans all remaining pipe-work.
Water that is solely intended for garden use bypasses the last two of these filtration systems but has instead a series of solid mesh filters which are cleaned once a week on average. This cleaning takes 15 minutes.
Hot water is primarily made with the solar panels mounted behind the kitchen, and this system is backed up by a “Zero-loss” boiler. The vast majority of the time there is no need for the Zero-loss boiler to function at all, but with the Quinta full in inclement weather it is essential. The boiler is fueled by propane gas fed off the same feed as supplies the gas cooker in the kitchen.
There is storage of 1,500 lts of piping-hot water.

Rubbish
We re-use if possible and re-cycle if not, so there’s very little rubbish that is actually going to landfill. Anytime we’re going out to pick things up we take any rubbish out and drop it off. We re-use any food waste, (either dogs, chickens or compost), and chuck bottles, cardboard and plastic into the various containers in the Bombas, (the petrol station), in Santa Clara. We can’t be bothered with tins having been cut too many times to make it attractive.

Waste water
As far as possible we re-use all the water we take from the lake, but as the Quinta sits directly above its own water-feed it is of course vital that our wastewater is cleaned and disposed of efficiently.
The first line in the Quinta’s wastewater management is that all wastewater is divided into several different “runs” and areas to avoid saturation at any point.
The dirtiest water is, in fact, not human waste but the wastewater from the washing machines. This wastewater cannot be re-used, so it has its own dedicated soak-away set apart from any other wastewater system.
The wastewater from the kitchen also has some detergent in it but is far less chemically-laden and can be re-used in the garden once the oils and fats have been extracted. This is done with the Fat-trap situated outside the kitchen. After the fat-trap this wastewater is piped along a soak-away ditch through the garden.
The main wastewater from the bathrooms is divided into grey-water, (water from sinks, showers and baths), and black-water, (water containing human waste).
Black-water goes into a septic tank with three divisions before entering a soak-away, while grey-water bypasses the septic tank and flows straight to a soak-away.
The Quinta’s wastewater in this regard is divided into 2 septic tanks and 2 soak-aways, that for the West Wing running west with everywhere else going east.
As with most of the Quinta’s management systems, both septic tanks are far larger than needed, but this has the advantage that they only need emptying once every fifteen years. I have emptied them twice since I built them, (the last in 2018), and both times it has been unnecessary. However, I prefer to err on the side of caution in this respect.

Space Heating
There are two Heat-recuperators, one in the Private Side and one in the Banana Salon.
That in the Banana Salon heats just that room, and is usually only used during April, some of May and October – bearing in mind that we’re closed November to March.
That in the Private Side is a different beast altogether as it is far larger, and the heat produced is piped to seven different rooms – basically the whole of the private side and two kid’s rooms. Thus one fire keeps us warm all winter.
Andorinha has a small but efficient Wood-burning Stove. The rooms in the West Wing are heated with portable gas burners should this be necessary.
The wood necessary to feed the Heat-recuperators and Wood Burner comes from the Quinta’s own land and therefore costs nothing apart from a little petrol, chain saw blades, some sweat and a little time – it’s a decent-enough way of keeping occupied during the winter and working off the excesses of the summer.

Irrigating the garden
There are fourteen automatic irrigation “runs” present throughout the garden totaling approx. 100 separate sprinklers. These runs are programmed individually so that every run can turn on at a different time in order that they always have enough pressure for every sprinkler involved in that run to operate efficiently. The various runs are checked once a week to make sure they’re always operating efficiently and that no sprinklers have become clogged or are broken.

Internet
The Quinta has a satellite system installed using Starlink. This is the fastest available system here and we have a large wifi capability installed at no little cost throughout the Quinta. At present it’s cheap at quadruple the price – but don’t tell them.
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Casa Agricola da Levada Eco Village
ゲストハウス ヴィラ・レアル
ヴィラ・レアル > ヴィラ・レアル > Vila Real (Nossa Senhora Da Conceicao)
9.3
素晴らしい
$98 から
$98 から
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
認証:
Green Key (greenkey.global)
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
カーボンフットプリントは、認められたCO2測定ツールによって測定されること
お客様に自転車が提供されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
客室には、リサイクル用の箱があること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
エネルギー監査は少なくとも5年に1回実施されること
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Casa Agrícola da Levada is family owned and managed, and we strive to make the estate as ecological and self-sustainable as possible.
We are aware of the amount of waste and residues typically produced by the hotel industry, and we reject this business model.
Ecology is our mission and we go way beyond the current environmental legislation. In 2019, we emitted 19,332 tons of CO2. Subtracting this from the 80,000 annual tons our trees capture makes us a carbon-negative territory. In the past five years, we have reduced the volume of waste produced by 60% and, with the help of solar panels, we produce 35% of the electricity we consume.
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Casa Laranja Boutique House
ゲストハウス カスカイス
リスボン > カスカイス > カルカヴェロス
9.7
素晴らしい
$151 から
$151 から
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
認証:
LEED 認証レベル: プラチナ(80+ポイント獲得)
Green Key (greenkey.global)
Green Globe
EarthCheck
Certified to GSTC-Recognized Standards
Green Tourism Active (GTA Global)
Carbon Trust Standard
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
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持続可能な資源からの建築材料
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建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
カーボンフットプリントは、認められたCO2測定ツールによって測定されること
お客様に自転車が提供されていること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
窓が開いているとき、冷暖房が自動的に消すこと
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
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Sé Boutique Hotel
ホテル フンシャル
マデイラ諸島 > フンシャル > Funchal Sao Pedro
8.9
素晴らしい
$137 から
$137 から
サステナビリティ実践をいくつか導入しているホテル
グリーンキー賞を受賞したSé Boutique Hotelは、宿泊することで環境保全に貢献できるホテルです。この賞は、環境教育財団が授与するもので、当ホテルが厳しい環境要件に準拠していることを証明するものです。セ・ブティック・ホテルは、持続可能性と環境配慮を基本に、すべての業務に取り組んでいます。グリーンキーは、世界57カ国に存在する国際的に認められた環境配慮のシンボルで、ポルトガルではBlue Flag of Europe Associationに代表されます。また、Sé Boutique Hotelは、単に自社で持続可能な活動を行うだけでなく、より広いコミュニティーの中で健全な環境活動を推進することも重要な目的です。ホテルは持続可能な活動を積極的に奨励し、すべての人にとって健康で持続可能な環境を作ることに高い価値を置いています。
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アンケート
認証:
Green Key (greenkey.global)
Green Key Global (greenkeyglobal.com) - Keys: 2
Ecolabel or Eco Flower (EU)
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
屋上緑化
持続可能な資源からの建築材料
書面による環境方針声明があること
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
ゼロ・ウェイスト・ホテル/宿泊施設
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料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
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Canto De Luz - Luxury Maison
ベッド・アンド・ブレックファスト ポルト
ポルト > ポルト > Cedofeita
9.5
素晴らしい
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
認証:
Green Tourism (UK and Canada)
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
バイオマス
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持続可能な資源からの建築材料
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
雨水の貯留や使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
電気自動車の充電ステーションがあること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
客室に出るとき、電気や電気製品を消す自動システムまたはキーカード
窓が開いているとき、冷暖房が自動的に消すこと
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
エネルギー監査は少なくとも5年に1回実施されること
強調し、追加し、または明らかにすることがありますか?
We use Bioss Mass and Airsource heating as as well Solar hot water and Solar power to reduce our energy footprint and heat hot water. Well Water is used for irrigation and grey water supply - At Canto De Luz, a Luxury Stay doesn't have to weigh on our guests eco conscience !
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Quinta do Cobral
コインブラ > Oliveira do Hospital > Oliveira Do Hospital
9.5
素晴らしい
$113 から
$113 から
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
認証:
Green Tourism Active (GTA Global) - 認証レベル: 優秀なグリーンチャンピオン(合格率90%)
Green Tourism (UK and Canada)
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
バイオマス
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
持続可能な資源からの建築材料
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
敷地全体にLED照明があること
カーボンフットプリントは、認められたCO2測定ツールによって測定されること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
客室には、リサイクル用の箱があること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
エネルギー監査は少なくとも5年に1回実施されること
強調し、追加し、または明らかにすることがありますか?
We are a fully off grid destination, we have a solar system (no mains network), solar thermal for hot water, 2 boreholes for our water, organic vegetable production and an incredible biomass boiler for our central heating. We are working on a biodiversity plan with the environment agency in Portugal, all our policies including accessibility, responsible visitor code, fire policy, environmental policy and action plan, bottled water policy and climate action plan are all available to view on our website. We will be regularly posting our waste plan targets online as well. We are a GOLD award winner with Green Tourism as well.
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Casas da Levada
ファームステイ ポンタ・ド・パールゴ
マデイラ諸島 > カリェタ > Ponta Do Pargo
9.2
素晴らしい
$204 から
$204 から
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設
カサス・ダ・レヴァダは、当初からパーマカルチャーの考え方を設計や空間管理に取り入れることを意識していました。パーマカルチャーとは、「パーマネント・アグリカルチャー(永続的な農業)」を語源とする言葉で、「持続可能な永続的な文化」という広い視野を持つように進化してきた概念です。この方法論は、自然とのバランスと調和の中で、持続可能で生産的な人間環境を構築するためのデザインシステムであると説明されています。このアプローチは、3つの柱を軸としています:環境の持続可能性を示す「Earth Care」、社会の持続可能性を示す「Caring for People」、経済の持続可能性を示す「Sharing Fair」。これらの要素が、自然界や地域社会と持続可能で調和のとれた関係を築くという、Casas da Levadaのコミットメントを支えているのです。
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アンケート
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
屋上緑化
持続可能な資源からの建築材料
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
客室には、リサイクル用の箱があること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
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Hostel Boutique Marisol
ゲストハウス モンテ・ゴルド
アルガルヴェ > ヴィラ・レアル・デ・サント・アントニオ > モンテ・ゴルド
7.1
良い
$50 から
$50 から
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
認証:
Green Globe - 認証レベル: 認定会員
Travelife
ECARF Seal of Quality - Allergy-friendly
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
敷地全体にLED照明があること
お客様に自転車が提供されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
窓が開いているとき、冷暖房が自動的に消すこと
エネルギー監査は少なくとも5年に1回実施されること
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Herdade da Malhadinha Nova - Relais & Châteaux
ベジャ > ベジャ > Albernoa
9.1
素晴らしい
$430 から
$430 から
サステナビリティ実践をいくつか導入しているホテル アンケート
認証:
sustainability program of alentejo wines
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
書面による環境方針声明があること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
お客様に自転車が提供されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
強調し、追加し、または明らかにすることがありますか?
Environmental Protection
The entire property is part of the “Rede Natura 2000“.
This special protection zone created by UNESCO in 1998 aims to protect extremely rare species such as the Great Bustard, the Little Bustard, or the lesser Kestrel, the agricultural practices identified and encouraged by it are fully complied with in the "Malhadinha Nova".
The sustainability and environmental protection measures supported by European funds cover different practices, such as organic production, efficient use of water, extensive breeding of native breeds, grazing, traditional olive groves, among others.
Good agricultural practices are based on respect for ecosystems in the "Malhadinha", privileging the harmonious coexistence between the various species.
The production of honey and the maintenance of around 30 beehives in permanent activity also contribute decisively to the balance of the "Malhadinha" ecosystem.
As in 2020, the 2021 wine labels had Avifauna as their theme, but in an even more detailed way, since each design depicts a species of bird that is part of this natural heritage so favorable to its creation, development, and preservation.
For 2022, scientific illustrations of insects are already under development, together with the Illustrator of the Nature Protection League, and the drawings will be recreations of the most relevant species for the balance of the "Malhadinha" ecosystem.
Together with the "Castro Verde Sustentável" program, the "Malhadinha Nova" is working on identifying the most important species, which will be designed by the illustrator and portrayed on the labels by the children of the Soares family, according to the tradition since the Farm's first wine, for nearly two decades.
The entire 455 hectares of the property were converted to a biological regime in 2017, having acquired official certification in 2020. The wines that reached the market in 2021 are already fully organic.
This means applying good agricultural practices, such as the natural fertilization of the soil using manure and auxiliary crops, the natural cutting of infesting weeds using sheep grazing at certain seasons, the use of rose bushes as they were used to detect diseases in the vines.
Species such as broad beans, lupine, clover, planted in the vineyards, serve both to naturally supply nitrogen to the land and to create a perfect habitat for the various species.
The reuse of natural manure produced on the property for fertilizing the vineyards is another of the practices carried out for many years at HMN.
More recently, the planting of vegetable curtains of various species around the different vineyards to attract and fix auxiliary species in the fight against pests, or the introduction of natural predators in the ecosystem, demonstrates our intention to deepen and improve the sustainability subject.
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Caparica Azores Ecolodge
リゾート Biscoitos
アゾレス > プライア・ダ・ヴィクトーリア > Biscoitos
9.2
素晴らしい
$122 から
$122 から
サステナビリティ実践をいくつか導入しているホテル アンケート
認証:
Level 5 Miosotis Azores
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
持続可能な資源からの建築材料
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
客室には、リサイクル用の箱があること
客室に出るとき、電気や電気製品を消す自動システムまたはキーカード
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
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quinta Colina flora
ベッド・アンド・ブレックファスト シントラ
リスボン > シントラ > Sintra Sao Martinho
9.4
素晴らしい
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
認証:
Green Key (greenkey.global)
Green Key Global (greenkeyglobal.com)
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
持続可能な資源からの建築材料
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
お客様に自転車が提供されていること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
客室には、リサイクル用の箱があること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
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Ahoy Surf House
ホステル フェレル
レイリア > ペニシェ > Ferrel
8.8
素晴らしい
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
認証:
Green Key (greenkey.global)
Green Globe - 認証レベル: 認定会員
Energy Star - Score: 5
European Ecotourism Labeling Standard (EETLS)
Blue Planet Friendly certification
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
水力
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
持続可能な資源からの建築材料
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
ゼロ・エネルギー・ビル(年間でネットゼロエネルギーの消費)
ゼロ・ウェイスト・ホテル/宿泊施設
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Boticas Hotel Art & SPA
ホテル ボチカス
ヴィラ・レアル > Boticas > Beca
8.8
素晴らしい
$96 から
$96 から
サステナビリティ実践をいくつか導入しているホテル アンケート
認証:
LEED
Energy Star
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
客室に出るとき、電気や電気製品を消す自動システムまたはキーカード
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
エネルギー監査は少なくとも5年に1回実施されること
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Casa Grande do Seixo
ファームステイ ヴィダゴ
ヴィラ・レアル > Chaves > Vidago
9.2
素晴らしい
$81 から
$81 から
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
持続可能な資源からの建築材料
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
敷地全体にLED照明があること
環境マネージャーを任命すること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
有機廃棄物は堆肥化されること
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
エネルギー監査は少なくとも5年に1回実施されること
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Quinta do Bom Despacho
ゲストハウス ポンタ・デルガダ
アゾレス > ポンタ・デルガダ > Ponta Delgada Sao Pedro
8.3
とても良い
$120 から
$120 から
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
認証:
Certified to GSTC-Recognized Standards
Green Growth 2050
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
レストランでオーガニック料理を盛ること
敷地全体にLED照明があること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
電気自動車の充電ステーションがあること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
廃棄物は、少なくとも3カテゴリーに分かれていること
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
レストランではベジタリアンの代替メニューが提案されていること
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Casas da Moagem
カントリー・ハウス Sao Domingos
セトゥーバル > サンティアゴ・ド・カセーン > Sao Domingos
9.0
素晴らしい
$81 から
$81 から
サステナビリティ実践をいくつか導入している宿泊施設 アンケート
認証:
LEED 認証レベル: シルバー(50-59ポイント獲得)
Biosphere Responsible Tourism
ホテル/宿泊施設でエネルギーを生み出すため、再生可能エネルギー源を利用しますか?
太陽光
ご自分のホテル/宿泊施設を環境に優しくしているのは何ですか?
書面による環境方針声明があること
建築物は、エアコンの必要性を減らすため、風量を最大すること
建築物は、照明や暖房の必要性を減らすため、自然光を最大すること
暑さ/寒さを塞ぐガラス窓(例:三重ガラス窓など)
環境にやさしい活動を行うこと(例:森林再生、鳥獣保護など)
雨水の貯留や使用
無毒の洗浄剤の使用
敷地全体にLED照明があること
従業員は環境方針に従うように訓練されていること
お客様に自転車が提供されていること
トイレは1回の水洗で最大6リットルまで水洗すること
タオルは依頼する場合にのみ交換されることをお客様に知らせる部屋の看板
非塩素系漂白紙に製造し、またはエコラベルを授与されたトイレットペーパー
使い捨てカップ/グラス、お皿、刃物などがないこと
有機廃棄物は堆肥化されること
料理に使うほとんどの材料は地元で生産されていること
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*追加の税金または料金が適用される場合があります。予約を完了する前に、最終の価格を確認してください。
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